Home | Top Categoriën | Gereden Ritten | Exclusieve rit voor donateurs over Amsterdamse havensporen
 

Exclusieve rit voor donateurs over Amsterdamse havensporen

De oud-voorzitter van de Stichting Mat’54 Hondekop-vier, Remco van Mourik, heeft één van de oudere Bulletins die is uitgegeven, omgewerkt tot een mooi boek, getiteld ‘Enkele reis Amsterdam Westhaven - Hondekoppen naar de sloper’. Dit boek, deel 16 in de Uquilair-reeks ‘Treinen in beeld’, wordt feestelijk gepresenteerd op zaterdag 8 september 2018 rond het middaguur aan boord van treinstel 766.

 

Onze Hondekop maakt daarvoor een speciale rit over sporen in het Amsterdamse havengebied die nog elektrisch bereden kunnen worden en waar onze machinisten nog wegbekendheid hebben. Vanwege het bijzondere en exclusieve karakter van deze rit staat deze slechts open voor donateurs van de stichting en is deelname aan de rit beperkt tot 75 personen.

 

Deelname aan de rit kost € 17,50. Het boek kost € 19,95. U kunt ook een combinatie van rit en boek afnemen. Dan betaalt u € 37,45.

 

LET OP: de eerste 25 deelnemers aan deze rit die een combinatie boeken, betalen voor de rit en voor het boek in totaal € 32,50. Op het opgaveformulier geeft u aan dat u de combinatie wenst. Bij het verzorgen van de incasso zorgen wij voor de verrekening van de korting voor de eerste 25 bestellers.

 

Opstapstations en tijdstippen.
De rit voltrekt zich in de regio Amsterdam; op enkele stations in de regio Groot Amsterdam zal er in- en daarna ook weer uitgestapt kunnen worden. Globaal houdt u rekening met een vertrektijd tussen 10.30-11.30 uur en een aankomsttijd tussen 14.00- 15.00. Meer details en de exacte tijdstippen van vertrek en terugkomst van deze excursie ontvangt u bij de bevestiging van uw deelname.
LET OP: deze deelnamebevestiging ontvangt u enkele dagen vóór 8 september 2018.

 

Inschrijven
Voor de inschrijving voor de rit en de incasso van de ritbijdrage gebruiken we wederom een elektronisch inschrijfformulier. U kunt zich vanaf heden tot en met 3 september 2018 inschrijven via de internetpagina http://tinyurl.com/766naarWesthaven


Betaling
De betaling van uw vervoersbewijs voor deze rit geschiedt door middel van het afgeven van een incassomachtiging ten gunste van de Stichting Mat ’54 Hondekop-vier. U vult hiertoe de gevraagde gegevens in op de inschrijfpagina. De incasso zal begin september, dus vlak voor dedonateursrit bij de bank worden aangeboden. Alleen bij bevestigde deelnemers zal incasso van het verschuldigde bedrag plaatsvinden.


Informatie
Deze brief is na te lezen op www.mat54.nl. Ook wordt hier aanvullende informatie gegeven als dat nodig zou blijken. Voor overige vragen wendt u zich per email tot: donateursrit@mat54.nl

We verheugen ons er op u zaterdag 8 september aan boord te mogen begroeten.

Categorieën

Gereden Ritten

Contactgegevens

donateursrit@mat54.nl


Prins Bernard Cultuurfonds Mondriaanstichting Roestrijden.nl Sponsor ons, en uw logo wordt hier geplaatst
Officiële website van de Stichting Mat´54 Hondekop-vier en Stichting Expoitatie en Onderhoud Mat´54