Home | Top Categoriën | Nieuws Archief | Oliebollenrit 2017
 

Oliebollenrit 2017

icoon Oliebollenrit 16 december 2017

Geachte donateur, geachte geïnteresseerde,

Het einde van het jaar nadert en de feestdagen komen al weer langzaam in zicht. En dus ook de inmiddels traditionele Oliebollenrit van Stichting Hondekop op zaterdag 16 december 2017.

 

Treinstel 766 van de Stichting Hondekop zal die zaterdagochtend om 8:43 uur vertrekken vanaf spoor 4 op Utrecht Centraal, voor een rit naar het Oosten des Lands. Route en bestemming houden wij nog even geheim. Wel kunnen we alvast verklappen dat er, naast Utrecht, ook een mogelijkheid is om op te stappen in Amersfoort, om 8:59 uur op spoor 4a,
en te Deventer om 9.37 uur op spoor 1.
LET OP !!! Op de terugreis is er geen mogelijk om in Amersfoort van boord te gaan. Wel kunt op de terugreis uitstappen te Hilversum om 17:34 uur. Aankomst in Utrecht is om 17:58 uur.

 

De rit zal u voeren over sporen waar de Hondekop decennia lang heer en meester is geweest, maar ook over sporen die in de tijd van de Hondekop nog niet bestonden. Al met al een dag die u, als spoorliefhebber, zeker niet wilt missen. Schrijf u daarom snel in en maak deze bijzondere reis met ons mee.

 

Donateurs, kinderen van donateurs, niet-donateurs, scholieren en studenten Het minimum aantal deelnemers voor deze rit bedraagt 120 personen. Donateurs hebben altijd een streepje voor. Het tarief voor donateurs bedraagt € 39,95 en donateurs kunnen maximaal twee kaartjes tegen donateurstarief bestellen. Voor niet-donateurs staat deze rit open voor € 49,95.

 

Per donateur kunnen maximaal 2 kinderkaartjes (4-12 jaar) worden gekocht voor het vaste bedrag van € 10,00. Scholieren en studenten (13 t/m 22 jaar; ID overleggen) betalen ook een vast bedrag, namelijk € 22,50. Er worden ten hoogste 10 kinderkaartjes en 15 scholieren/studentenkaartjes uitgegeven. Hiervoor geldt: vol=vol.

 

Deelnemers aan de Werkplaats Expres krijgen korting
Was u ook als betalende deelnemer, aan boord van de Werkplaats Express van zaterdag 30 september jl.? Dan komt u in aanmerking voor een korting van € 7,50 op de ritprijs. Om hiervoor in aanmerking te komen geeft u a.u.b. aan vanaf welk rekeningnummer en met welke tenaamstelling u voor deze rit betaalde. Op die manier kunnen we uw inschrijving vergelijken met uw betaling voor de Werkplaats Express en wordt de korting verrekend.

 

Donateur worden
Net als altijd kunt u ook nu weer tegelijkertijd met uw inschrijving voor deze rit donateur worden van Stichting Hondekop. U profiteert dan meteen van het lagere donateurstarief, de mogelijkheid een tweede kaartje tegen hetzelfde tarief te kopen en eventueel uw kinderen mee te nemen. We beschouwen uw jaardonatie dan als die voor het jaar 2018 (!) en deze
wordt tegelijkertijd met de ritprijs via de eenmalige incassomachtiging van uw bankrekening afgeschreven. Op het inschrijfformulier kunt u een en ander aangeven.

 

Inschrijven
Voor de inschrijving voor de rit en de incasso van de ritbijdragegebruiken we, zoals het afgelopen jaar gebruikelijk, de digitale technologie. Dat doen we in de wetenschap dat vrijwel iedereen de beschikking heeft over internet, of daarover via kinderen, vrienden, kennissen of instellingen kan beschikken. Mocht u er toch echt niet uit komen, belt u dan met mijn collega Arjen Blacquière: 0182-537605 (tussen 19:00-20:00 uur).
Inschrijven van 20 november t/m 10 december 2017 via http://tinyurl.com/Oliebol2017

 

Aanmelding voor de rit gebeurt op volgorde van binnenkomst; bij overtekening krijgen donateurs voorrang op niet-donateurs. Zorgt u ervoor dat uw donatie tijdig bij ons ontvangen is?

 

Betaling
De betaling van uw vervoersbewijs voor deze rit geschiedt door middel van het afgeven van een eenmalige incassomachtiging ten gunste van de Stichting Mat’54 Hondekop-vier. U vult hiertoe de gevraagde gegevens in op de inschrijfpagina. De incasso zal in de week voorafgaand aan de donateursrit bij de bank worden aangeboden. Alleen bij bevestigde deelnemers zal incasso van het verschuldigde bedrag plaatsvinden. Vervoersbewijzen worden u tussen 9
en 14 december toegezonden; het per email, hetzij per gewone post. Restitutie van de reissom vindt uitsluitend (maar gegarandeerd) plaats indien de rit door de organisatie wordt afgelast en bij overtekening van de rit.

Informatie
Deze brief is na te lezen op de internetpagina’s van de Stichting: www.mat54.nl Ook wordt hier aanvullende informatie gegeven als dat nodig zou blijken te zijn. Voor overige vragen wendt u zich per mail tot: donateursrit@mat54.nl

 

Wij hopen u te mogen begroeten op zaterdag 16 december a.s.!

Namens vrijwilligers en bestuur van Stichting Hondekop

 

Categorieën

Nieuws Archief

Contactgegevens

donateursrit@mat54.nl


Prins Bernard Cultuurfonds Mondriaanstichting Roestrijden.nl Sponsor ons, en uw logo wordt hier geplaatst
Officiële website van de Stichting Mat´54 Hondekop-vier en Stichting Expoitatie en Onderhoud Mat´54