Home | Top Categoriën | Nieuwsbrieven | Laatste boottrein Amsterdam - Hoek van Holland v.v., zondag 26 maart 2017
 

Laatste boottrein Amsterdam - Hoek van Holland v.v., zondag 26 maart 2017

icoon Laatste boottrein Amsterdam - Hoek van Holland v.v.

 

-UPDATE 20-3-2017: de inschrijving is inmiddels gesloten

 

Geachte donateur, geachte geïnteresseerde,

 

Tijden van weleer herleven nog één keer wanneer over een maand, op zondag 26 maart 2017, treinstel 766 van de Stichting Hondekop in de vroege ochtend als boottrein vanuit Amsterdam (vertrek plm. 9.20 uur) naar Hoek van Holland zal vertrekken en aan het einde van die dag de retourreis (vertrek Hoek van Holland plm. 16.50 uur) aanvaardt. Samen met ander historisch materieel zal onze Hondekop die dag diverse pendelritten uitvoeren tussen Hoek van Holland en Rotterdam Centraal, om het einde te markeren van het bestaan als spoorlijn voor hoofdlijnmaterieel van de Hoekse Lijn. Na de nodige werkzaamheden, die aan-vangen nadat de Hoekse Lijn op 30 maart buiten dienst gaat, zal deze roemruchte spoorlijn in het najaar heropend worden als uitloper van het Rotterdamse metronet.

 

Heen, terug of heen èn terug

U kunt als donateur/geïnteresseerde met de boottrein mee heen, terug of heen èn terug reizen. Tickets voor de boottrein Amsterdam-Hoek v.v. koopt u bij Stichting Hondekop; tickets voor de pendelritten met de 766 en andere historische treinen worden door NS Reizigers verdeeld. Omdat er ruim de tijd is tussen aankomst in Hoek van Holland in de ochtend en het vertrek laat op de middag, laten we u de keuze tussen een enkele reis heen of terug, of een retourreis.

 

Tarieven

Donateurs hebben altijd een streepje voor. Het tarief voor donateurs voor een enkele reis heen of terug bedraagt € 16,50. Een retourreis (per 766, dus ’s avonds mee terug) komt op € 30,00. Donateurs kunnen maximaal twee kaartjes tegen donateurstarief bestellen. Per donateur kunnen maximaal 2 kinderkaartjes (4-12 jaar) worden gekocht voor het vaste bedrag per enkele reis van € 5,00 (en daarmee komt een retour op € 10,00 per kind)

Deelname aan deze rit voor niet-donateurs staat open voor het bedrag per enkele reis heen of terug van: € 20,00. Een retourreis voor niet-donateurs komt daarmee op € 40,00. Niet-donateurs kunnen helaas geen kinderkaartjes bestellen.

Scholieren en studenten (13 t/m 22 jaar; ID overleggen) betalen per enkele reis een vast bedrag: € 10,00. Een retourreis voor studenten en scholieren komt daarmee op € 20,00

Voor deze gelden de volgende maxima: scholieren/studenten 10 stuks; kinderkaartjes 20 stuks.

Aanmelding gebeurt op volgorde van binnenkomst en bij overtekening krijgen donateurs voor-rang op niet-donateurs. Zorgt u ervoor dat uw donatie tijdig bij ons ontvangen is?

LET OP: een retourkaartje is alleen geldig aan boord van Hondekop 766; niet in NS-treinen!

 

Donateur worden

U kunt tegelijkertijd met uw inschrijving voor deze rit ook donateur worden. U profiteert dan meteen van het lagere donateurstarief, de mogelijkheid een tweede kaartje tegen hetzelfde tarief te kopen en eventueel uw kinderen mee te nemen. Uw jaardonatie wordt dan tegelijkertijd met de ritprijs via de eenmalige incassomachtiging van uw bankrekening afgeschreven. Op het inschrijfformulier kunt u een en ander aangeven.

 

Inschrijven

U kon zich van 3 tot en met 17 maart 2017 inschrijven via de internetpagina http://tinyurl.com/Boottrein-Mat54. De inschrijving is inmiddels gesloten.


Betaling

De betaling van uw vervoersbewijs voor deze rit geschiedt door middel van het afgeven van een eenmalige incassomachtiging ten gunste van de Stichting Mat’54 Hondekop-vier. U vult hiertoe de gevraagde gegevens in op de inschrijfpagina. De incasso zal in de week voorafgaand aan de donateursrit bij de bank worden aangeboden. Alleen bij bevestigde deelnemers zal incasso van het verschuldigde bedrag plaatsvinden. Vervoersbewijzen worden u tussen 18 en 24 maart toegezonden; wellicht per email en anders per gewone post.

Restitutie van de reissom vindt uitsluitend (maar gegarandeerd) plaats indien de rit door de organisatie wordt afgelast en bij overtekening van de rit.

 

Informatie

Eventuele wijzigingen in de rit worden op deze site kenbaar gemaakt Voor overige vragen wendt u zich per mail tot: donateursrit@mat54.nl

Categorieën

Nieuwsbrieven

Contactgegevens

info
donateursrit@mat54.nl


Prins Bernard Cultuurfonds Mondriaanstichting Roestrijden.nl Sponsor ons, en uw logo wordt hier geplaatst
Officiële website van de Stichting Mat´54 Hondekop-vier en Stichting Expoitatie en Onderhoud Mat´54